Novembre de 2010:

L’esperit innovador de la companyia Roseland marca l’inici d’aquesta aventura, un projecte en coproducció amb Franc Aleu, director artístic de la productora audiovisual multimèdia Urano, habitual realitzador dels visuals d’espectacles de la Fura del Baus. Resultat del treball compartit és un espectacle que uneix la coreografia i la música com a base narrativa amb la imatge i les noves tecnologies visuals com escenografia.

L’aportació de la tecnologia ha creat un llenguatge artístic radicalment diferent als espectacles anteriors de la companyia. Aquest nou llenguatge s’ha traduït coreogràficament en la incorporació de nous ballarins i la interpretació contemporània i urbana de la dansa, aquesta última a través del break-dance.
Pinocchio és una adaptació de la novel·la  original escrita per Carlo Collodi al segle XIX: “Li Avventure di Pinocchio”, amb una innovadora posada en escena gràcies a la utilització de les últimes tecnologies de la imatge, que transporta les emocions i personatges de la obra original al moment actual i a la nostra vida quotidiana.
Una història de fantasia explicada amb un llenguatge escènic actual, nou i sorprenent on la dansa conviu amb la tecnologia creant un univers màgic que submergirà a l’espectador dins d’aquesta entranyable història.