UN DIA
Dansa per a nens de 1 a 4 anys
En un racó de bosc, entre bolets i fulles que amaguen sorpreses, dorm el nostre personatge acaronat per  una dolça melodia. Al despertar, la seva curiositat l’empaitarà i anirà descobrint  com és “UN DIA”  per als més menuts en una gran ciutat. No serà  “Un DIA” com un altre per a ell, tot ple de novetats,  però  si pels petits espectadors que, poc a poc i pas a pas, veuen aparèixer  en la màgica transformació d’aquest  racó de bosc els seus objectes, els seus sons, les seves aventures, les seves emocions, fins i tot on s’acaronen els seus somnis!.
VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA

Dansa i multimèdia. Per espectadors a partir de 6 anys.
Dues germanes, Eva i Ava, decideixen seguir els passos d’un avantpassat i se’n van a Islàndia, on trobaran a Hans, el guia que les conduirà en un viatge cap al centre del planeta. Un descens en què trobaran éssers i paisatges sorprenents, però també els residus culturals que la humanitat ha anat deixant enrere travessant mons subterranis recreats en imatges digitals. Un Verne del segle XXI.
PINOCCHIO

Dansa i multimèdia. Per espectadors de 5 a 12 anys.
Pinocchio és una adaptació de la novel·la escrita al s. XIX per Carlo Collodi: “Li Avventure de Pinocchio”, amb una innovadora posada en escena gràcies a la combinació de dansa i projeccions, que transporten les emocions i personatges de la novel·la original al moment actual i a la nostra vida quotidiana.