• Vídeo clip viaje

    • Watch Video

 

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona, Roseland Musical i el Sant Andreu Teatre SaT!, amb la col.laboració de l’Atrium de Viladecans i Block Audiovisuals.
Un innovador i visual espectacle inspirat en una de les obres més conegudes del pare de la ciència-ficció. Dues germanes, Eva i Ava, decideixen seguir les passes d’un avantpassat seu i se’n van a Islàndia, on trobaran en Hans, el guia que les conduirà en un viatge cap al centre del planeta. Un descens en què els nostres ballarins descobriran éssers i paisatges increïbles, així com residus culturals que la humanitat ha deixat enrere.
Eva i Ava són dues germanes, una viu en el seu món tecnològic i científic, l’altra en el seu món clàssic i romàntic, però troben un objectiu comú, seguint les pistes deixades per un avantpassat de la seva família començaran un viatge que els portarà a un país llunyà, Islàndia. A la seva arribada es reuniran amb Hans, el guia i tercer personatge de la nostra història. El viatge dels nostres 3 personatges no és només un viatge físic, sinó també un viatge cultural, un descens pel volcà que els conduirà al centre de la terra, trobant en el seu camí els residus culturals que la humanitat ha deixat enrere. 3 disciplines de dansa, contemporània, clàssica i breakdance, 3 ballarins que interactuen entre les dues pantalles amb personatges virtuals i imatges en moviment. Dansa, imatges visuals, dramatúrgia i música formen un tot compacte en els 55 ‘d’espectacle per a infants i públic jove.
DOSSIER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *