GEOMETRIA

Geometria es un espectacle de dansa amb increïbles projeccions 3D que prenen com a punt de partida una de les ciències més antigues de la humanitat: la geometria. Un cercle, quadrat i triangle són tres figures destacades d'aquest fascinant muntatge que combina música, imatge i moviment: dansa contemporània, acrobàcies i hip-hop.

 ACTUACIONS 2021

  • Facebook
  • Instagram

Ballarina, coreògrafa i creadora en constant desenvolupament i moviment. 

Caracteritzada per la seva versatilitat i facilitat d'adaptació, Aina ha anat experimentat en diferents estils i àmbits de la dansa urbana i contemporània al llarg dels últims 20 anys. En l'àmbit de les danses afro-descendents, apreses entre USA, França i el Senegal, s'ha interessat per la competició, el freestyle, la coreografia i més concretament en la creació escènica.

El seu clar interès per l'estètica i la seva formació en fotografia l'han portat a dirigir nombrosos curts de vídeo-dansa al costat del videògraf Marc Costa i comptant amb grans ballarins del panorama espanyol, rebent premis en reconeguts festivals internacionals com Homescreen (Sant Diego).

A part de dirigir el seu propi projecte Cia Aina Lanas col.labora com a intèrpret i co-creadora en projectes com Cia InMotus, Alex Serra Music, LaCerda i Jazzbetween.

La seva incessant carrera la converteix en un referent de la dansa urbana/contemporània a Espanya.

Ha trepitjat escenaris de nombrosos festivals com: HOP, Figueres es Mou, Deltebre Dansa, LaMachine, Nòmada, La Mercé, Sismògraf, Loop, Dança Almada, SchaubudenSommer, Spoffin, entre altres.

 
 
 

HISTÒRIC D'ACTUACIONS

1/1

© 2021 by Roseland

DANZA A ESCENA 2021

DANZA A ESCENA 2021 Auditori de Cas Serres, Eivissa, Illes Balears Dia 22 d'octubre 2021