top of page

La nostra directora artística. 

Marta Almirall
MARTA.jpg
MARTA ALMIRALL

Ballarina, coreògrafa, directora artística i gestora cultural.

Es va formar com a ballarina i coreògrafa a Barcelona, ​​París i Nova York.

Del 1981 al 2006 va crear i dirigir l'Escola de Dansa Roseland i, el 1987, va fundar la companyia de dansa Roseland Musical, on continua creant espectacles de dansa dirigits a nens i joves.

Com a recompensa a la qualitat artística del seu treball, el 2007 va rebre el Premi Nacional de Cultura atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Del 2008 al 2017, al capdavant del departament de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona, ​​va dirigir els esdeveniments culturals més importants de la ciutat, com ara la Cavalcada de Reis de Barcelona, ​​el MAC- Mercè Arts de Carrer, el Festival de Santa Eulàlia , el Festival Llum BCN i el Festival Mon Llibre, celebració del dia de literatura infantil, tasca que continuà exercint externament fins gener de 2024.

Al 2021 rebrà el premi Ramblista d'Honor 2021, guardó atorgat per l'Associació Amics de la Rambla creat amb l'objectiu de distingir persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Al llarg de la seva carrera ha participat juntament amb la seva companyia en molts projectes coreogràfics, destacant la seva participació com a coreògrafa a la pel·lícula "Tic-Tac" de Rosa Vergés, i com a directora artística del Centenari del Futbol Club Barcelona i de diverses cerimònies dels Jocs Olímpics Especials entre d'altres.

Actualment continua amb el direcció artística i coreogràfica de la companyia Roseland Musical.

eventos
bottom of page