top of page

02

Sobre Roseland. 

UNA BREU PRESENTACIÓ PER UNA LLARGA TRAJECTÒRIA

Roseland musical és una companyia amb 36 anys d’experiència creant espectacles de dansa per a infants i joves amb l’objectiu d’oferir-los muntatges amb la qualitat artística que aquest públic es mereix.

Com a resultat d’aquesta dedicació, el 2007, va ser la primera companyia de dansa infantil en rebre el Premi Nacional de Cultura en la categoria de Dansa, atorgat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El 2010, amb l’espectacle Pinocchio i, gràcies a la contribució audiovisual de l’artista Franc Aleu (Premi Nacional de Cultura, categoria Audiovisual 2012), la companyia va iniciar-se en un nou llenguatge artístic incorporant la tecnologia i la imatge com a suport escenogràfic. Aquest nou llenguatge va continuar en la producció Viatge al centre de la terra, una peça coproduïda pel Grec Festival de Barcelona 2015 i el Sant Andreu Teatre SAT. El 2017, la companyia va crear Un dia, una peça de dansa sense text per als més petits.

Més recentment, el 2019, es va estrenar la producció Geometria, una interpretació de les formes geomètriques on s’incorpora l’ús dels llums led i les projeccions en 3D.

Aquest any 2023, amb coproducció amb el Grec Festival de Barcelona 2023, s’estrena una nova producció, Jo soc d'aquí. Un espectacle que fa visible a l’escenari la diversitat cultural dels joves d’avui. Mitjançant diferents estils de dansa i amb el suport d’unes projeccions immersives es vehiculen dansa i transformació social en un espectacle fresc i divertit. Amb aquest últim muntatge, Roseland busca apropar-se a preadolescents i adolescents, un públic que sovint no té gaires espectacles que s’hi adrecin.+ info

LA NOSTRA DIRECTORA ARTÍSTICA
EL NOSTRE EQUIP
CONTACTA AMB ROSELAND
bottom of page