top of page

03

El nostre equip. 

marta team
MARTA ALMIRALL

DIRECTORA ARTÍSTICA

La seva formació acadèmica comprèn estils diversos: jazz, claqué, balls de saló, comèdia musical, afrojazz, i dansa moderna i clàssica. Estudià a Barcelona, a l’Estudi Anna Maleras amb Diola Maristany, Joan Magriñà i Cesc Gelabert, i també a l’Institut del Teatre amb els professors G.Berllini, Carmencita Romero, Madame Elsa i Gillian Gregory. A París, es formà al Centre Internacional de la Dansa amb Matt Mattox, i seguí cursos de dansa africana amb David Voutoukoulou. A Nova York, continuà la formació al Louis Falco Dance Studio, amb Jerry Armes, Lynn Simonson, M.J. Brown, Nancy Mikota, Juan Croveto, Fred Benjamin, Walter Nicks, Alvin McDuffy, Betty Jones, Honi Coles, Las Lubobrich i Alvin Ailey. L’any 1981 fundà el Grup Roseland, del qual és responsable des dels seus inicis. Directora artística i coreògrafa de Roseland Musical i Roseland Espectacles, entre els seus projectes coreogràfics destaquen la participació en la pel·lícula Tic-Tac (1997), en el centenari del FC Barcelona i en algunes cerimònies dels Special Olimpics, com també la direcció de l’espectacle Els músics de Bremen al Gran Teatre del Liceu (2006). El 2007 li fou concedit el Premi Nacional de cultura en la categoria de dansa.

Des del 2008 al 2018 fou cap del departament de Festes i Tradicions de l'Institut de Cultura de Barcelona, on s'encarregà de la direcció artística de la Cavalcada de Reis (des del 2006); de les festes de Santa Eulàlia; dels espectacles professionals a LlumBCN (des del 2010); de Món Llibre; de les festes de la Mercè, especialment de la Mercè Arts de Carrer - MAC festival; les activitats de Nadal a la plaça Catalunya (des del 2015), entre d'altres.

Actualment i com a assessora externa de l’Ajuntament de Barcelona, ​​continua sent la directora artística de la Cavalcada de Reis de Barcelona, ​​del Festival MAC Mercè Arts de Carrer del que va ser creadora, del Festival Mon Llibre, celebració del dia de literatura infantil a més de continuar amb el direcció artística i coreogràfica de la companyia Roseland Musical.

silvia team
SILVIA FRAMIS

ADMINISTRACIÓ, COMUNICACIÓ I DISTRIBUCIÓ

Llicenciada en Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona l'any 1996, comença la seva trajectòria professional durant els seus estudis en diferents assessories fiscals i d'inversió en borsa. Acabada la carrera i donat el seu caràcter creatiu estudia disseny gràfic a IDEP Escola Superior de la Imatge i el Disseny i comença a focalitzar el seu interès professional en la comunicació i el màrqueting cursant una diplomatura a EADA Escola d'Alta Direcció i Administració 1999. De 1999 a 2006 treballa com a responsable de distribució i comunicació en la companyia de teatre de titelles Jordi Bertran coordinant gires per tot el món amb una mitjana de 150 representacions per any. El 2006 segueix treballant en el sector de les arts escèniques incorporant-se a la companyia de dansa Roseland com a responsable de distribució i comunicació on continua en l'actualitat. Les tasques que realitza la companyia són entre d'altres: Redacció i maquetació de tot el material informatiu dels espectacles i de nous projectes de la companyia; Redacció i maquetació de les memòries de subvencions de les diferents institucions públiques atorgants; Contacte amb els responsables de programació de teatres i festivals nacionals i internacionals; Gestió i coordinació de gires; Disseny del material promocional de la companyia; Disseny i actualització de la pàgina web de la companyia; Gestió de les xarxes socials, entre d'altres tasques.

katarina team
CLARA SOLER

 PRODUCCIÓ I ADMINISTRACIÓ

bottom of page