03

El nostre equip. 

 
MARTA ALMIRALL

DIRECTORA ARTÍSTICA

La seva formació acadèmica comprèn estils diversos: jazz, claqué, balls de saló, comèdia musical, afrojazz, i dansa moderna i clàssica. Estudià a Barcelona, a l’Estudi Anna Maleras amb Diola Maristany, Joan Magriñà i Cesc Gelabert, i també a l’Institut del Teatre amb els professors G.Berllini, Carmencita Romero, Madame Elsa i Gillian Gregory. A París, es formà al Centre Internacional de la Dansa amb Matt Mattox, i seguí cursos de dansa africana amb David Voutoukoulou. A Nova York, continuà la formació al Louis Falco Dance Studio, amb Jerry Armes, Lynn Simonson, M.J. Brown, Nancy Mikota, Juan Croveto, Fred Benjamin, Walter Nicks, Alvin McDuffy, Betty Jones, Honi Coles, Las Lubobrich i Alvin Ailey. L’any 1981 fundà el Grup Roseland, del qual és responsable des dels seus inicis. Directora artística i coreògrafa de Roseland Musical i Roseland Espectacles, entre els seus projectes coreogràfics destaquen la participació en la pel·lícula Tic-Tac (1997), en el centenari del FC Barcelona i en algunes cerimònies dels Special Olimpics, com també la direcció de l’espectacle Els músics de Bremen al Gran Teatre del Liceu (2006). El 2007 li fou concedit el Premi Nacional de cultura en la categoria de dansa.

Des del 2008 al 2018 fou cap del departament de Festes i Tradicions de l'Institut de Cultura de Barcelona, on s'encarregà de la direcció artística de la Cavalcada de Reis (des del 2006); de les festes de Santa Eulàlia; dels espectacles professionals a LlumBCN (des del 2010); de Món Llibre; de les festes de la Mercè, especialment de la Mercè Arts de Carrer - MAC festival; les activitats de Nadal a la plaça Catalunya (des del 2015), entre d'altres.

Actualment i com a assessora externa de l’Ajuntament de Barcelona, ​​continua sent la directora artística de la Cavalcada de Reis de Barcelona, ​​del Festival MAC Mercè Arts de Carrer del que va ser creadora, del Festival Mon Llibre, celebració del dia de literatura infantil a més de continuar amb el direcció artística i coreogràfica de la companyia Roseland Musical.

 
ESTER RODRÍGUEZ 

PRODUCTORA ARTÍSTICA I EXECUTIVA

Començà a treballar a la companyia al 1992, combinant la gestió de l'escola de dansa Roseland Estudi Marta Almirall fins a 2006, amb la producció dels espectacles de la companyia Blau Marí; Cara, Calla !; La casa per la finestra; Les mil i una nits; El país sense nom; Canal Roseland; Catalonia Stars; Pinocchio; Viatge al centre de la terra; Un dia i Geometria, i la producció de les diferents gires nacionals i internacionals dels espectacles en països com Canadà, Israel, França, Mèxic , Colòmbia, Noruega, Itàlia, Romania, Croàcia i Montenegro.

 

També ha dut a terme la producció dels principals esdeveniments de la companyia com ara: la Central dels Reis Mags de Santa Perpètua de Mogoda 2016-2020; Campament Reial de Gavà i espectacle de benvinguda dels Reis Mags 2017; Coordinació de la convocatòria artística i ciutadana de la Cavalcada dels Reis Mags de Barcelona de 2007 a 2015; "El gozo del agua" espectacle d'inauguració de l'exposició ExpoZaragoza 2008; Presentació de FLUVI, la mascota de ExpoZaragoza 2008 (2007); Festival de reconeixement a les famílies adoptives a Barcelona. Palau d'Albéniz. (2004-2007); Lliurament de premis de Col·legi d'Enginyers de Barcelona, ​​Palau de la Música (juny de 2005); Cavalcada de el Festival de les Cultures, Doha Qatar (març de 2004); Carrossa del rei Melcior i la comparsa acompanyant - Desfilada dels Reis Mags de Barcelona (2002-2006); Festival Mon Llibre, celebració del dia de la literatura infantil 2002.

 
SILVIA FRAMIS

COMUNICACIÓ I DISTRIBUCIÓ

Llicenciada en Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona l'any 1996, comença la seva trajectòria professional durant els seus estudis en diferents assessories fiscals i d'inversió en borsa. Acabada la carrera i donat el seu caràcter creatiu estudia disseny gràfic a IDEP Escola Superior de la Imatge i el Disseny i comença a focalitzar el seu interès professional en la comunicació i el màrqueting cursant una diplomatura a EADA Escola d'Alta Direcció i Administració 1999. De 1999 a 2006 treballa com a responsable de distribució i comunicació en la companyia de teatre de titelles Jordi Bertran coordinant gires per tot el món amb una mitjana de 150 representacions per any. El 2006 segueix treballant en el sector de les arts escèniques incorporant-se a la companyia de dansa Roseland com a responsable de distribució i comunicació on continua en l'actualitat. Les tasques que realitza la companyia són entre d'altres: Redacció i maquetació de tot el material informatiu dels espectacles i de nous projectes de la companyia; Redacció i maquetació de les memòries de subvencions de les diferents institucions públiques atorgants; Contacte amb els responsables de programació de teatres i festivals nacionals i internacionals; Gestió i coordinació de gires; Disseny del material promocional de la companyia; Disseny i actualització de la pàgina web de la companyia; Gestió de les xarxes socials, entre d'altres tasques.

 
KATARINA GRBIC

AJUDANT DE PRODUCCIÓ

Després d'estudiar dansa contemporània a l'Institut del Teatre es llicencia en Gestió Cultural a London South Bank University. Des del 2017 treballa amb la Marta Almirall en la producció d'esdeveniments de gran i mitjà format com ara el MAC Festival (La Mercè), el Món Llibre, la Cavalcada de Reis, l'Encesa de llums i l'arribada de reis del districte de Les Corts de Barcelona compaginant aquesta tasca amb el desenvolupament de projectes audiovisuals com el documental Pan Seco i la sèrie "En casa" produïda per HBO & Warner Bros. També coordina i produeix les residències artístiques multidisciplinàries que es duen a terme anualment al bosc de pollacres de Can Ribes (La Cellera de Ter).